• 2 trgovin, 0 izdelkov
Falken EuroWinter HS02 Pro

Falken EuroWinter HS02 Pro

/60% · zima · · : Višji srednji razred

preveri razpoložljivost Falken EuroWinter HS02 Pro
širina
Profil
Velikost platišča

Kazalo:

Prednosti in slabosti

  • Odlična vodljivost na mokri podlagi
  • Kratka zavorna pot na suhi podlagi
  • Dobra vodljivost na suhi podlagi
    -
preveri cene za Falken EuroWinter HS02 Pro

Konkurenca

Falken EuroWinter HS02 Pro pnevmatike so bile ocenjene na različnih testih z različnimi dimenzijami in vzorec močnih in šibkih točk je opazen. Močne točke teh pnevmatik ležijo predvsem v njihovem rokovanju in zmogljivosti v mokrih in suhih razmerah. Povsod so pnevmatike pohvaljene zaradi varnega rokovanja, kratkih zavornih razdalj na mokrih in suhih površinah ter dobre odpornosti proti akvaplaningu. Pnevmatike ohranjajo stabilno obnašanje pri vožnji, z impresivno zmogljivostjo na suhih cestah, kjer kažejo dinamične vožnje in so opazno hitre v suhih ovinkih. Poleg tega so pnevmatike cenjene zaradi udobja vožnje, zahvaljujoč odličnim lastnostim dušenja, ki prispevajo k bolj gladki vožnji.


Vendar pa Falken EuroWinter HS02 Pro pnevmatike kažejo pomembne pomanjkljivosti, ko gre za zimske razmere, kar je pomembna skrb za zimske pnevmatike. Običajne kritike vključujejo omejene sposobnosti ravnanja na snegu, pri čemer so pnevmatike pogosto opisane kot podkrmiljenje na snegu in imajo splošno nizko raven oprijema na snežnih površinah. Pnevmatike imajo poročila o zmerni do slabi zmogljivosti v smislu lateralnega vodenja na snegu in so občutljive na spremembe obremenitve na snežnih cestah, kar lahko dvigne pomisleke glede varnosti. Kljub dobremu rokovanju v mokrih razmerah kažejo slabosti pri varnosti pred akvaplaningom v določenih testih, kar bi lahko vplivalo na njihovo zmogljivost med močnim dežjem ali blatnih razmerah. Druga poudarjena omejitev je kotalni upor, pri čemer imajo pnevmatike visok kotalni upor, ki bi lahko negativno vplival na učinkovitost goriva. Prav tako so bile izražene pomisleke glede omejene življenjske dobe profila, kar kaže, da pnevmatike morda ne nudijo najboljše vrednosti na dolgi rok.


Skupaj gledano so Falken EuroWinter HS02 Pro pnevmatike pozicionirane kot izbirna možnost za območja z blagimi zimskimi razmerami, ki se odlično obnesejo pri mokrem in suhem rokovanju ter nudijo dobro udobje pri vožnji. Vendar pa njihova omejena zmogljivost na snegu in skrbi glede kotalnega upora ter trajnosti morda naredijo manj primerne za območja z grobimi zimskimi razmerami ali za voznike, ki dajejo prednost dolgoročni ekonomiji in optimalni zimski varnosti.

Velikosti

Falken EuroWinter HS02 Pro je izdelana v velikostih 68, od 225/55 R16 do 235/50 R21.
prikaži cene

časovnica

2022

Falken EuroWinter HS02 Pro je bila lansirana

2023

Falken EuroWinter HS02 Pro je bila testirana 7x (Autobild,...)

Dosežki

Najboljše
Zaviranje na suhi podlagi
Autobild 2023
Autobild 2023
Sportauto 2023
Najboljše
Vodljivost na suhi podlagi
Autobild 2023
Najboljše
Vodljivost na snežni podlagi
Sportauto 2023
Najboljše
Vožnja po mokrem krogu
Autobild 2023

Falken EuroWinter HS02 Pro na testu pnevmatik

Vsi testi pnevmatik, kjer se pojavi Falken EuroWinter HS02 Pro:
Autobild Test zimskih pnevmatik 2023 225/40 R18
Zadovoljivo
# mesto 9 od 11
Falken EuroWinter HS02 Pro se je izkazal v izzivov polnem tekmovanju med 11 skupnimi udeleženci, prikazal je pohvalno učinkovitost v določenih razmerah. Ta pnevmatika je bila še posebej pohvaljena zaradi svojega varnega ravnanja tako na mokrih kot suhih površinah, kot tudi zaradi kratkih zavornih razdalj pod enakimi pogoji. Kljub temu je bila njena učinkovitost v zimskih razmerah deležna kritik, saj je izstopala po omejenem oprijemu in podkrmarjenju na zasneženih površinah, kot tudi po zmernem udobju vožnje. Pozitivno je, da se je pnevmatika izkazala v disciplini suhega zaviranja, kjer je dosegla najboljše rezultate med svojimi konkurenti. Kljub tem mešanim rezultatom močan prikaz pnevmatike v ključnih območjih kaže na njeno zanesljivost v specifičnih voznih pogojih.
Ime
Falken EuroWinter HS02 Pro
Pokaži podrobnosti testa
Autobild Test zimskih pnevmatik 2023 225/60 R18
Zadovoljivo
# mesto 7 od 10
V celoviti oceni med številnimi tekmovalci je Falken EuroWinter HS02 Pro pokazal spodbudno predstavo, ki si je prislužila impresivno pozicijo, ki priča o njegovih sposobnostih v zahtevnem zimskem okolju. Pnevmatika je bila pohvaljena zaradi dinamičnega obvladovanja suhih površin, prikazovanja kratkih zavornih razdalj tako na snegu kot v suhih razmerah ter ponujanja dobrega nivoja udobja med vožnjo. Kljub temu pa je bila kritizirana zaradi podkrmiljenja na zasneženih cestah in omejene varnosti pred vodno blazino, kar so vidiki, ki zahtevajo pozornost morebitnih uporabnikov. Izstopala je v določenih disciplinah, kar ji je prineslo najvišje pohvale za udobje, zaviranje na suhi podlagi ter obvladovanje v suhem. Te prednosti označujejo Falken EuroWinter HS02 Pro kot opazen izbor za voznike, ki iščejo zanesljivo zimsko pnevmatiko, ki ne kompromitira na zmogljivosti ali udobju, čeprav se sooča s izzivi v določenih neugodnih razmerah.
Ime
Falken EuroWinter HS02 Pro
Pokaži podrobnosti testa
Ime
Falken EuroWinter HS02 Pro
Pokaži podrobnosti testa
Ime
Falken EuroWinter HS02 Pro
Pokaži podrobnosti testa
Autobild Test zimskih pnevmatik 2023 225/45 R18
Pogojno priporočeno
# mesto 17 od 20
Falken EuroWinter HS02 Pro je zaključil tekmovanje na 12. mestu od 20 konkurentov. Izstopal je zaradi stabilnega obnašanja tako na mokrih kot suhih cestah, v kombinaciji z dobrim udobjem vožnje, pri čemer so se njegove močne lastnosti še posebej izkazale pri vožnji v mokrem krogu, kjer je bil ocenjen kot najboljši med svojimi vrstniki. Kljub temu je bil pnevmatiki očitanih nekaj kritik zaradi zmernega lateralnega oprijema na snegu, omejenega življenjskega doba profila in visokega kotalnega upora, ki so področja, ki so bila izpostavljena za izboljšave. Kljub tem pomanjkljivostim je njegova zmogljivost pokazala, da je zanesljiva izbira za voznike, ki dajejo prednost stabilnosti in udobju vožnje v različnih cestnih razmerah.
Ime MokroSuhoSnegTekoči stroški
Najboljše vrednosti v testu2+2+11-
Falken EuroWinter HS02 Pro223+3
Pokaži podrobnosti testa
Ime Zavorna pot na mokri podlagiZavorna pot na snežni podlagi
Najboljše vrednosti v testu31,429,2
Falken EuroWinter HS02 Pro36,031,3
Pokaži podrobnosti testa

Porazdelitev testnih ocen

85% (4x)75% (1x)
ZadovoljivoPogojno priporočeno
4x1x

Ocene x Velikost koles

R18R20
82.5% (4x)85% (1x)

Ocene x širina

225/xx Rxx255/xx Rxx
82.5% (4x)85% (1x)

Faq

  1. Ali je ta pnevmatika primerna za vozila SUV?

    Da, ta pnevmatika je na voljo tudi za vozila SUV.

Drugi modeli Falken