• 2 trgovin, 0 izdelkov
Goodyear Ultragrip Performance+ Suv

Goodyear Ultragrip Performance+ Suv

/% · zima · · : Premium

B
C
B
Goodyear Ultragrip Performance+ Suv
preveri razpoložljivost Goodyear Ultragrip Performance+ Suv
širina
Profil
Velikost platišča

Kazalo:
preveri cene za Goodyear Ultragrip Performance+ Suv

Konkurenca

Goodyear Ultragrip Performance+ SUV pnevmatika je prejela veliko pozornosti v različnih testih, predvsem zaradi impresivne zmogljivosti v mokrih pogojih in snegu. Ti testi običajno omenjajo izvrstno obvladovanje pnevmatike v deževnih okoljih, poudarjajo dobre varnostne margine proti akvaplaningu, kar bistveno pomeni, da pnevmatika lahko obdrži oprijem in stabilnost tudi v hudi deževnih pogojih. Ta kakovost je še dodatno potrjena s svojo zmogljivostjo v snežnih pogojih, kjer naj bi se ustavila na krajših razdaljah v primerjavi z drugimi pogoji, kar je ključna lastnost za varnost pri vožnji pozimi.


Udobnost je še ena pomembna pozitivna lastnost, ki je omenjena, kar kaže, da pnevmatika ponuja gladko in prijetno izkušnjo vožnje po različnih površinah in pod pogojih. To je pomemben faktor za voznike SUV-jev, ki cenijo ne le zmogljivost, ampak tudi udobje, ki ga nudijo njihove pnevmatike med dolgimi vožnjami ali dnevnimi prevozi.


Vendar pa pnevmatika Goodyear Ultragrip Performance+ SUV ni brez kritik. Čeprav blesti v mokrih in snežnih razmerah, je njena zmogljivost na suhih cestah bila označena kot relativna slabost. To kaže na kompromis v njegovi vsestranskosti pri vseh vremenskih scenarijih, kar bi lahko bil pomemben dejavnik za voznike v regijah z raznolikimi vremenskimi pogoji. Poleg tega naj bi pnevmatika imela najvišji kotalni upor v testih, faktor, ki lahko vpliva na porabo goriva in posledično na splošno stroškovno učinkovitost uporabe pnevmatike.


Cenovna politika je še en vidik, kjer bi Goodyear Ultragrip Performance+ SUV lahko odvrnil nekatere potencialne kupce. Postavljena je na višji cenovni ravni, kar kljub njeni odlični zmogljivosti v določenih pogojih, lahko prisili kupce, ki pazijo na denar, k iskanju alternativ, ki ponujajo boljše ravnotežje med ceno in zmogljivostjo.


Povzeto, Goodyear Ultragrip Performance+ SUV blesti pri zagotavljanju varnosti in udobja v mokrih in snežnih pogojih, kar jo naredi pohvalno izbiro za voznike, ki dajejo prednost tem vidikom. Vendar pa njene omejitve v suhih razmerah, skupaj z visokim kotalnim uporom in višjo cenovno točko, kažejo, da morda ni najboljša vsestranska možnost za vse. Potencialni kupci naj te dejavnike pretehtajo glede na njihove specifične vožnje in pogoje, ko razmišljajo o tej pnevmatiki.

Velikosti

Goodyear Ultragrip Performance+ Suv je izdelana v velikostih 35, od 215/65 R17 do 275/40 R22.
Filtriraj:
prikaži cene

Podobne pnevmatike

Primerjava: pnevmatike podobne Goodyear Ultragrip Performance+ Suv

časovnica

2021

Goodyear Ultragrip Performance+ Suv je bila lansirana

Dosežki

Najboljše
Vodljivost na mokri podlagi
Autobild 2023
TyreReviews.com 2023
Najboljše
Vožnja po mokrem krogu
Autobild 2023

Goodyear Ultragrip Performance+ Suv na testu pnevmatik

Vsi testi pnevmatik, kjer se pojavi Goodyear Ultragrip Performance+ Suv :
Autobild Test zimskih pnevmatik 2023 225/60 R18
Zgledno
# mesto 3 od 10
Zavarovanje tretjega mesta med svojimi konkurenti je pnevmatika Goodyear Ultragrip Performance+ SUV izstopala pri ocenjevanju zimskih pnevmatik, in je prejela 'Vzorni' končni oceno. Ta pnevmatika je bila še posebej opažena zaradi svoje vsestranske odličnosti, ponaša se z izjemnimi lastnostmi vodenja na mokrih površinah in z dobro varnostno margino proti akvaplaningu. Poleg tega se je izkazala z kratkimi zavornimi razdaljami tako na zasneženih kot suhih cestah, kar ji je prineslo visoko mesto v teh kritičnih zimskih učinkovitih področjih. Kljub svoji višji ceni, vrhunska uspešnost pnevmatike v disciplinah, kot sta "Vodenje po mokrem krogu" in "Vodenje po mokrem", jasno poudarja njeno vrednost, ki izpostavlja uravnotežene sposobnosti, prilagojene za SUV-je, ki se spopadajo s težavnimi zimskimi pogoji.
Ime
Goodyear Ultragrip Performance+ Suv
Pokaži podrobnosti testa
Ime ZimaMokroSuhoKotalni uporHrup
Najboljše vrednosti v testu636443188
Goodyear Ultragrip Performance+ Suv 585842167
Pokaži podrobnosti testa
Ime
Goodyear Ultragrip Performance+ Suv
Pokaži podrobnosti testa

Porazdelitev testnih ocen

100% (1x)85% (1x)
ZglednoPriporočamo
1x1x

Ocene x Velikost koles

R18
92.5% (2x)

Ocene x širina

225/xx Rxx235/xx Rxx
100% (1x)85% (1x)

Drugi modeli Goodyear